MEVLANA ARNHEM

MEVLANA ARNHEM Het lekkerste Turkse eten van Arnhem!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 682 beoordelingen
20 nov 2019 om 19:20 Altijd top!
16 nov 2019 om 22:30 Pizza en kipdöner schotel besteld, geen succes. De bestelling kwam pas na 85 minuten en we hebben daarna de hele avond met buikpijn gezeten, met overgeven erbij. Wij gaan hier nooit meer bestellen, ze verdienen ons geld niet. Waardeloos.
12 nov 2019 om 8:19 Afgelopen zondag besteld. Kreeg om 18:00 visite dus voor vijf uur besteld met gewenste bezorgtijd 18:00. Stond de bezorger al om half zes op de stoep.. pizza’s waren lekker maar koud toen de visite kwam.
5 nov 2019 om 20:12 Bezorging erg snel. Eten precies zoals een fastfood pizza en durum moet zijn. Grote porties en goed op smaak
3 nov 2019 om 14:06 Ze kwamen pas na iets minder dan 1.5 uur zonder bericht. Friet was veelste hard gebakken en ze waren de saus vergeten. De kapsalon die we hadden was wel lekker.
3 nov 2019 om 12:59 Ik had een pizza en een kapsalon met kalfsdoner besteld zonder salade. Pizza was top. Ik kreeg echter een compleet andere kapsalon. Gelukkig kwamen ze nadat ik het gemeld had wel meteen een nieuwe brengen.
30 okt 2019 om 8:57 Prima pizza voor een prima prijs. Ik heb de keuze ´´extra shoarma´´ aangevinkt bij mijn bestelling. Extra shoarma is veel te veel shoarma, maar goed dat kan je het restaurant niet kwalijk nemen. Grote props voor de bezorger. Vrlijke beleefde man.
28 okt 2019 om 22:54 Lekker eten en snelle bezorging
25 okt 2019 om 0:13 lekker & veel
24 okt 2019 om 9:21 Het was druk, want het eten kwam laat. Wel een telefoontje met excuses. Bezorgd door vriendelijke, maffe man. Meestal halen we het zelf op. Het eten is goed, of je nu gaat voor döner, friet of pizza. Het is een verademing vergeleken met NYP/Dominos.
22 okt 2019 om 4:29 Eten van goede kwaliteit, en bezorgtijd prima! Bezorger was aan het mekkeren en irritant, haalde bijna het bloed onder mijn nagels vandaan. Alles bij elkaar nog wel positieve ervaring. Uiteindelijk draait het om het eten toch.
13 okt 2019 om 20:18 Snelle bezorging van 4 heerlijke pizza's. Bedankt!