MEVLANA ARNHEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1577 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mevlana Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 11:00 Grote porties ontvangen, maar de kwaliteit was helaas niet wat we verwachtten. De frietjes smaakten oud, je kunt niet aangeven wat je wel/niet op je broodje wil. Algeheel vadsig gevoel na het eten (en we aten max. de helft). Niet onze smaak.
2 feb 2024 om 21:34 Bezorging duurde vrij lang. De pizza was vrij overbelegd, niet meer heel smakelijk hierdoor. Smaak viel ook tegen helaas…
2 feb 2024 om 16:17 Meneer stopt altijd 100 meter verderop (moet ik naartoe lopen - geen thuisbezorgd maar postcode bezorging dus), weinig keuze qua wat je op broodje wil (gaan er van uit dat iedereen alle groentes wil). Pizza goed.
1 feb 2024 om 11:08 Een van de beste pizza's van arnhem super lekker.
25 jan 2024 om 6:49 Altijd goed!
15 jan 2024 om 0:08 Altijd lekker en optijd
1 jan 2024 om 19:41 Toppie
28 dec 2023 om 21:40 beste kapsalon in arnhem
28 dec 2023 om 19:00 Erg goed
27 dec 2023 om 19:46 Goed eten, nette prijs en vriendelijke bezorger.
26 dec 2023 om 23:13 Alles top, niks op aan te merken 1 van de beste restaurants in arnhem!
20 dec 2023 om 0:15 Quality was good but the durum roll was very loose and didnt seem like it got good care. But friendly deliverer and the quality of the meat was good!