MEVLANA ARNHEM

MEVLANA ARNHEM Het lekkerste Turkse eten van Arnhem!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1390 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mevlana Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 9:41 Top bezorger.
7 mei 2022 om 22:03 Echt super lekker gegeten en echt een top bezorging me eten werd gebracht door vrolijke lachende mannen , zeker een aanrader
1 mei 2022 om 22:21 Over algemeen niet lekker als gebruikelijk.
30 apr 2022 om 17:27 Zou wel 5 sterren geven maar eten was letterlijk Koud, niet eens lauw. koud!!!!
28 apr 2022 om 23:25 Beste pizza
28 apr 2022 om 19:11 Geen knoflooksaus geleverd. Wel extra betaald.
22 apr 2022 om 5:11 Friet was koud slap en niet gaar. Sat├ęsaus was koud en kipfliet niet gaar. NOOIT EN NOOIT MEER
16 apr 2022 om 14:20 Never order from there..and the chineze driver talk very nasty...shame!!
15 apr 2022 om 20:18 Eten was heerlijk, goed verzorgd netjes op tijd en nog lekker heet.
14 apr 2022 om 8:24 Heerlijk gegeten
14 apr 2022 om 8:08 `top
11 apr 2022 om 21:08 Geweldige mensen! Ik eet en bestel er al jaren. Altijd super lekker en de eigenaren zijn heel gastvriendelijk. Ze bellen je als het bezorgen uitloopt/ anders loopt zodat je weet waar je eten blijft. Topmensen, top eten